onsdag 26. august 2009

* drømmer *


Vakkert!

Må jo få lov....



På vei ned til hytta skal jeg få mannen min til å stoppe på Den franske Landstil Butikken på Moi!




Utstyrer ungene med is og mannen med avis og satser på å få litt tid for meg selv å bare nyyyte alle de flotte tingene som gjemmer seg i butikken. Men alt er jo bare på forberedelsestadiet i prosjekt-hytte, men må jo få lov å se litt, drømme litt og kanskje feire med å kjøpe en liten ting?!?


Må jo få lov...

Denne ønsker jeg meg!!


Fant denne på www.carolinesbutikk.no og falt pladask!! Den er jo bare FANTASTISK!! Så nå er det ikke vanskelig å svare når jeg blir spurt om hva jeg ønsker meg til bursdag og jul, skal nok ha listen klar;-)

Give away!!


For å feire min start som blogger vil jeg gi bort et sett med hudpleieprodukter fra Mary Kay bestående av 3in1 rens, fuktighetskrem og bodylotion.


Alle som legger igjen en kommentar er med i trekningen og alle som legger ut en link på sin side får dobbelt lodd og hvis du legger deg til som følger hos meg får du 3 lodd.
Trekning 7. september




Hvor søt er ikke denne?!?

Kom over denne på http://www.newenglandstyle.no/ og den er jo bare såååå skjønn!! Skjønner godt at den er blitt utsolgt! Det må jo være en fantastisk barselgave både å gi og få!!


Hyttekjøkkenet


Slik ser jeg for meg at kjøkkenet skal bli. Vil male det i en hvitnyanse, og ha på apotekknotter. Benkeplaten som er nå skal byttes ut. Skal på hytten i helgen og ta mål på alt mulig, vinduer, kjøkkenplater, beregne hvor mye maling vi trenger......gleder meg!!!!


søndag 23. august 2009

Da var jeg i gang!!

Javel folkens, da har jeg kastet meg uti det og begynt å blogge!!
.............fortsettelse følger!!