fredag 27. april 2012

Spennende uke!!

Denne uken har vært travel og god!! Har vært i lokalet der vi skal ha butikk og kikket og planlagt innredning. Så har vi og vært på Slettvoll og sett på aktuelle møbler til innredningen! For en V A K K E R butikk Slettvoll er!! Kunne faktisk flyttet rett inn!! I mitt neste rike liv skal alle møblene komme fra denne butikken!!! *lov å drømme*
Appaman kommer desidert til å bli den tøffeste og mest unike butikken i Stavanger!! Gleder meg så utrolig til å begynne!!

Har sendt mannen på hytta for å male resten innvendig!! Det kommer til å bli sååååå fint!!! Har funnet den beste malingen

Baronesse sin maling fra Fargerike! Fantastisk god å jobbe med og dekker utrolig godt!! Har glansgrad 18 som jeg først litt skeptisk til, men som jeg nå er helfrelst i!! Fargen heter vanilje og er utrolig fin! Lys, lett og varm!! Så nå må jeg finne noen passende gardiner og valget står mellom vanlige lengder eller lift?!? What to choose?!?


Men nå er det tid for
og se på










Det er oppskriften på en god start på helgen!!

Så ønsker dere en riktig god helg vakre mennesker <3




torsdag 19. april 2012

Den beste kombinasjonen!

Jeg har lenge prøvd ut flere helsekostprodukter for å få smidigere ledd og mer overskudd. Mye har vært forgjeves og penger ut vinduet, men har nå funnet den beste kombinasjonen jeg noengang har prøvd!


Startet først med Sun Chlorella som skal rense og styrke kroppen innenfra! Og det skal jeg hilse og si at den gjør!! Føler meg mye lettere i kroppen og ikke så oppblåst. Huden er blitt MYE finere og magen bedre.


I tillegg til Sun Chlorella tar jeg 4 spisesjeer med Udo's Choice oljen

Dette er oljen som blir kalt "hudoljen". Jeg tenkte mitt da jeg ble presentert for denne, for etter 20 års søk og prøvng og feiling på noe som kan hjelpe meg med huden - utvikler du en viss skepsis ;-)
Men etter bare en mnd på denne oljen er huden min på kroppen blitt SUPERMYK!! Jeg kjenner at jeg ikke trenger så mye fuktighetskrem lengre. Det er en VELDIG merkbar, positiv forandring!! Jeg er lykkelig så langt!! Ser for meg huden min om tre måneder! *gleder meg*









mandag 16. april 2012

En liten kunngjøring!!

Jeg er blitt en Appaman!!! Jeg har fått en unik mulighet! Jeg skal få lov å være butikksjef i den aller første Appaman butikken i Norge!! Gleder meg som en unge!! Butikken åpner i Østervåg i Stavanger i Juli og vi kan nesten ikke vente med å komme igang!!
Er du nysgjerrig på hva Appaman er gå inn her www.appaman.com

Velkommen til storslått åpningsfest i Juli!!