fredag 1. juni 2012

Takk for meg!

Da var min tid i Babyshop over! Etter to og et halvt år var tiden inne for å si farvel! Det ble mer følsomt enn jeg trodde, for maken til skjønne kollegaer skal man lete lenge etter! De hadde kjøpt nydelig gave til meg og skrevet et vakkert kort som fikk tårene opp i øyekroken i rekordfart!! Det kommer til å bli veldig rart å ikke dele dagen med disse menneskene til daglig!
Kommer også til å savne herlige kunder som kommer inn med stadig voksende mage med spente vordende besteforeldre på slep!
Så et inderlig takk for meg til alle herlige babyshoppere! Tenker tilbake på tiden med glede og tar vare på alle gode minner!!

Men når en dør lukkes åpnes en annen!! Nå er jeg offisielt en A P P A M A N!! Nå begynner en ny, utfordende tid, med nye herlige kunder og forhåpentligvis MANGE ansatte :-)

Den første Appaman butikken i Norge åpner i Stavanger den 21.juni!! Gleder oss en hele haug til dette!! Er ydmyk og stolt over denne muligheten som er gitt meg!! Så nå skal jeg nyte hver dag og kjenne på at livet er herlig å leve!!

Velkommen til åpning :-)


Her er bilde av gavene jeg fikk av den skjønne babyshopgjengen, det er leverandørbilder, da jeg ikke fant laderen til kameraet *rødmer*
Fikk ikke vase i Wik & Walsøe, men to herlige skåler! Lykt fra Holmegaard - Nydelig!Nå venter hyttetur - UTEN unger med de skjønneste vennene!! Nydelig helg ønskes alle!!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar